Spørgsmål & Svar

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål om Globe Buddy og vores produkter. Du er også velkommen til at sende os spørgsmål på hello@globebuddy.dog.

Foder

Vi anvender kun udvalgte og naturlige ingredienser. Den rigtige sammensætning af ingredienser skaber nærende, velbalancerede og ikke mindst velsmagende måltider. Vores foder og godbidder er fri for kunstige smagsstoffer, farver og kemiske konserveringsmidler.

Her kan du læse mere om de enkelte produkters ingredienser. 

Vores tørfoder laves ved såkaldt ekstrudering. Det er en skånsom metode, hvor råvarerne forarbejdes, så de kan blandes til et færdigt produkt. Under ekstruderingen opvarmes alle ingredienser, og massen presses derefter gennem en dyse med tryk og formes således til en foderpille.

Sundhed & Ernæring

Allergi kan have forskellige årsager, søg derfor dyrlæge for at få konstateret, hvilken slags allergi der er tale om. Hvis din hund har problemer med foderintolerance, allergi eller et følsomt fordøjelsessystem, kan din dyrlæge vejlede om dette. 

Bæredygtighed

Vi fokuserer på opskrifter til foder og godbidder, der har et så lavt klimaaftryk som muligt, og som også er sunde og velsmagende for hunden. Vi er også optaget af at finde klima- og miljøvenlige emballageløsninger.

Kan vores produkter blive mere bæredygtige? Ja, og sammen med leverandører og eksperter er det vores opgave hele tiden at gøre det lidt bedre end i går.  

Her kan du læse mere om vores arbejde med bæredygtighed

Din hund sætter nok et stort klimaaftryk, hvis den spiser traditionelt hundefoder, hvor klimabelastende ingredienser og f.eks. kød fra kvæg fylder meget.

Men din hund er dejlig, og den reelle klimasynder er foderet. Heldigvis er der mere klimavenlige alternativer til din hunds madskål. 

Her kan du læse mere om vores arbejde med bæredygtighed.

Levering

Vi sender pakker med GLS. Din pakke har fået et pakkenummer, som du finder i den ordrebekræftelse, du har modtaget på mail. Du kan følge pakken her. Levering sker normalt inden for 1-3 hverdage. 

Hvis du oplever problemer med leveringen, så kontakt os på hello@globebuddy.dog.  

Virksomheden Globe Buddy

Buddy betyder "friend", og vi ser jo gerne, at hunden ikke kun er menneskets bedste ven, men også klodens. Sådan opstod navnet Globe Buddy, i øvrigt med kreativ hjælp fra Ellen hos Brand New Day

Nej! Vi anvender ikke dyreforsøg. Globe Buddy står også på positivlisten hos PETA.