Nyhed: Globe Buddy Brown – fuldfoder med insektprotein

Nyhed: Globe Buddy Brown – fuldfoder med insektprotein

Nu kan du fylde hundens madskål og samtidig slå et slag for bæredygtigheden.

🐶 Forkæl din hund med noget nyt, lækkert og sundt.

Globe Buddy Brown er danskproduceret tørfoder med insektprotein. Foderet er velegnet til hunde med overfølsomhed over for korn og traditionelle animalske proteinkilder.

Hvorfor insektprotein?

🐛 Til Globe Buddy Brown bruger vi protein fra sorte soldaterfluelarver, der er en proteinkilde med mange fordele. Den sorte soldaterflue kendes også som Black Soldier Fly (Hermetia illucens).

Insektprotein er et højt fordøjelig animalsk protein og indeholder alle essentielle aminosyrer. 

Insektlarven bidrager også med andre essentielle næringsstoffer, såsom mineraler og vitaminer. Insektprotein tolereres generelt godt og kan være velegnet til sensitive hunde med foderintolerance. Det skyldes, at insekter er en usædvanlig proteinkilde (novel-protein), som din hund sandsynligvis ikke har fået tidligere.

Gør hunden til klodens ven

🌍 Vi har gjort os umage for at skabe et bæredygtigt produkt. Foderet er produceret i Danmark med insektprotein ligeledes fra en lokal producent. Emballagen er også danskproduceret.

Hvorfor er det bæredygtigt at bruge insekter? Insektlarverne lever af restbiomasser fra landbruget og fødevareindustrien. Det kan være biprodukter fra produktion af øl, kartoffelstivelse og ost.

Der anvendes meget lidt vand til produktion af insektlarver, og produktionen har en lille udledning af drivhusgasser. Larverne kan desuden produceres vertikalt og optager dermed meget lidt landareal i forhold til den producerede mængde protein.

Vil du også være med til at gøre kæledyrslivet lidt mere bæredygtigt?

Køb Globe Buddy Brown her

Tilbage til blog