Sådan kan du fejre Earth Day

Sådan kan du fejre Earth Day

Hvad kan du selv gøre for at leve mere bæredygtigt?

🐶 Hvis du har hund, så tænk over alt det, der har med hundens dagligdag at gøre, fra foder og snacks til legetøj og tilbehør, ja selv gåturen.

Foderet skal naturligvis være sundt og nærende, men kan det også blive mere klima- og miljøvenligt? Ja, det kan det, og det er godt for os alle sammen.

Hvad er Earth Day?

🌍 Earth Day, eller Jordens Dag, er en mærkedag, som blev startet den 22. april 1970 i USA. Jordens Dag er en af FN’s mærkedage og er blevet fejret samme dag hvert år siden dengang.

Formålet med mærkedagen er at gøre opmærksom på verdens miljøproblemer.

Det støtter vi gerne op om. Som virksomhed kan vi fremme produktion og udbredelse af foderprodukter, der påvirker miljø og klima mindst muligt. Det er ikke nemt, men det er nødvendigt at gøre en indsats. Og det gør vi.

Det starter i dagligdagen

Du kan som forbruger og hundeejer også gøre en forskel. Det behøver ikke være så kompliceret. Det kan være alt fra små, nye vaner i dagligdagen til købsadfærd med tilvalg og fravalg.

Du kan starte med at tænke over, hvad du hælder i din hunds madskål. Hvilke råvarer er der brugt, hvor er foderet produceret, og hvad står virksomheden for? Det er spørgsmål, du kan stille og søge svar på.

Her kan du læse om, hvad Globe Buddy gør for klima- og miljø.

💚 Og i dag, på selve Earth Day, så kan du vælge at gå en dejlig tur med hunden i det grønne og måske lægge lidt ekstra mærke til alt det, vi sammen skal passe på.

Tilbage til blog